INDIVIDUALNA I GRUPNA PSIHOTERAPIJA

Psihoterapija je namijenjena svakoj osobi koja osjeća da pati i da joj je potrebna pomoć da riješi određeni problem koji joj se ponavlja u životu i u međuljudskim odnosima. Cilj je psihoterapije da se osjećate bolje. Vaša odluka da potražite psihoterapijsku pomoć pokazuje da ste odgovorni prema sebi i da ste odlučili rasti i razvijati se i da ste spremni unijeti važne i dobre promjene u svoj život i u odnose s Vama važnim osobama.

Osim individualne psihoterapije nudim Vam i dva posebna programa psihoterapije koji su napravljeni po uzoru na sličane projekte iz Velike Britanije, a teže tome da psihoterapija postane dostupnija sve većem broju ljudi.

1.) Program grupne psihoterapije:

Grupa se održava svaki tjedan, znači ukupno 8 sati terapije mjesečno. Članarina u grupi je ukupno 250 kn. Termin je petak od 19 do 21 sat.

Važno je napomenuti da je grupa sigurno i intimno mjesto na kojemu možete i primiti i dati potporu te pružiti i dobiti suosjećanje i razumijevanje.

2.) Program kratke individualne psihoterapije preko Skype-a:

Individualne seanse održavale bi se preko Skypa, ukupno trajanje kratke psihoterapije je 10 seansi, a cijena je 100kn po seansi.

 

U psihoterapiji moći ćete :
– istražiti svoje osjećaje i naučiti kako se bolje osjećati,
– naučiti kako najbolje iskoristiti vlastite potencijale i razviti nove,
– istražiti blokade koje Vas sprječavaju da vodite kvalitetniji i bolji život i naučiti kako ih se osloboditi,
– istražiti i otkloniti teškoće u sadašnjim odnosima i naučiti kako kreirati nove bolje odnose,
– razviti samopouzdanje i sigurnost u sebe,
– naučiti kako biti sretniji, zadovoljniji, spontaniji i kreativniji.

 

Voditelj: Marko Škopac, psihodramski psihoterapeut

O voditelju: Imam devet godina iskustva u psihoterapiji. Zavrsio sam petogodišnju edukaciju za psihodramskog psihoterapeuta pri Institutu za psihodramu prema programu certificiranom od strane  Federation of European Psychodrama Training Organisations i European Association for Psychotherapy. Dodatna usavršavanja iz različitih psihoterapijskih pravaca kao što su: psihoanaliza, grupna analiza, transakcijska analiza, art terapija, psihoterapija plesom i pokretom te bodywork psihoterapija.

Sve dodatne informacije vezane uz grupnu i individualnu psihoterapiju možete dobiti
na broj mob.: 091/ 570 67 84 ili na mail: marko.skopac@gmail.com

Mjesto održavanja : Zagreb, Bleiweisova ulica.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *